Vers van Twitter

Altijd op zoek naar samenwerking

Vanaf de start in Gezondheidscentrum De Koningin werken wij intensief samen met de andere disciplines die zich in het centrum bevinden, zoals de huisartsenpraktijk De Koningin, Oefentherapie Mensendieck Haarlem, de uitgebreide groep psychologen in ons pand, Podotherapie Kennemerland, de Oogmetrie praktijk van Hans de Bruijn en Bekkenfysiotherapie Centrum Haarlem (van onze oud-collega Marianne Voet samen met Ingrid Buntsma).

Samenwerking tussen onze fysiotherapeuten onderling leidt er bovendien toe dat wij kiezen voor een ’totale’ behandeling door gebruik te maken van de verschillende specialisaties, die ieder van ons heeft opgebouwd. Daarnaast werkt ons team van fysiotherapeuten nauw samen met diverse specialisten of collega’s in de omgeving van Haarlem. Zowel medisch-specialisten als ook (collega-) deskundigen op ander gebied: echografie, orthomanuele geneeskunde, sportschoenadviezen of bijvoorbeeld ergotherapie, maar ook op het gebied van sport & bewegen.

Onze vindbaarheid hebben wij o.a. met online platform ‘Fysio Bram‘ verder uitgebouwd; deze samenwerking helpt ons met het online wervingsproces. 

Samenwerking levert voordeel op

Het conceptmatig behandelen van de patiënt is typerend voor de moderne visie op fysiotherapie, staat voor kwaliteit & samenwerking omdat wij weten dat het onze patiënten louter voordeel oplevert.

Samenwerking hebben wij gerealiseerd met de ondervermelde organisaties. Vanzelfsprekend verwijzen wij u naar hen door voor een gerichte behandeling, onderzoek of verdere begeleiding en treden met hen (zo nodig) in overleg.

Personal training (zowel indoor als outdoor) door Marvin Barnet, PT in Haarlem / Overveen

Sportstudio Oost Sport (in bedrijfspand Oostpoort, Diakenhuisweg 1, in Haarlem)

Annatommie (klinieken voor onderzoek/diagnostiek en behandeling aan het bewegingsapparaat)

KneeClinic (kliniek voor uitsluitend knie-gerelateerde problemen)

Sportpoli SpaarneGasthuis in Hoofddorp en Sport- en Beweeg Kliniek in Haarlem

Portegies, Fysio voor sporters in Haarlem

Echografie Zijlweg-5 in Haarlem 

Mom in Balance in Haarlem (sport rond zwangerschap)

Samenwerking op het gebied van een aantal chronische aandoeningen (COVID-19, COPD-longen en Hart-vaat ziekten) realiseren wij i.s.m.:

– Fysiotherapie en Revalidatie Diepeveen in Haarlem