Vers van Twitter

Altijd op zoek naar samenwerking

Alweer 10 jaar zitten wij in Gezondheidscentrum De Koningin. Vanaf dat moment werken wij intensief samen met de andere disciplines die zich in het centrum bevinden, zoals de huisartsenpraktijk De Koningin, logopediepraktijk Stem en Spraak, Oefentherapie Mensendieck Haarlem, de uitgebreide groep psychologen in ons pand, Podotherapie Kennemerland, de Oogmetrie praktijk van Hans de Bruijn en Bekkenfysiotherapie Centrum Haarlem (van onze oud-collega Marianne Voet samen met Ingrid Buntsma).

Samenwerking tussen onze fysiotherapeuten onderling leidt er bovendien toe dat wij kiezen voor een ‘totale’ behandeling door gebruik te maken van de verschillende specialisaties, die ieder van ons heeft opgebouwd. Daarnaast werkt ons team van fysiotherapeuten nauw samen met diverse specialisten of collega’s in de omgeving van Haarlem. Zowel medisch-specialisten als ook (collega-) deskundigen op ander gebied: echografie, orthomanuele geneeskunde, sportschoenadviezen of bijvoorbeeld ergotherapie.

Samenwerking levert voordeel op

Het conceptmatig behandelen van de patiënt is typerend voor de moderne visie op fysiotherapie. Wij gaan en staan voor kwaliteit & samenwerking, omdat wij weten dat het onze patiënten louter voordeel oplevert.

Sportgerelateerde samenwerking hebben wij gerealiseerd met de ondervermelde organisaties. Vanzelfsprekend verwijzen wij u graag naar hen voor een gerichte én kwalitatief hoge begeleiding of treden met hen in overleg.

Personal training (zowel indoor als outdoor) door Marvin Barnet, PT in Haarlem / Overveen

Sportstudio Oost Sport (in bedrijfspand Oostpoort, Diakenhuisweg 1, in Haarlem)

Annatommie (klinieken voor onderzoek/diagnostiek en behandeling aan het bewegingsapparaat)

KneeClinic (kliniek voor uitsluitend knie-gerelateerde problemen)

Sportpoli SpaarneGasthuis in Hoofddorp en Sport- en Beweeg Kliniek in Haarlem

Portegies, Fysio voor sporters in Haarlem

Samenwerking op het gebied van een aantal chronische aandoeningen (COPD-longen en Hart-vaat ziekten) realiseren wij i.s.m.:

– Fysiotherapie en Revalidatie Diepeveen in Haarlem