Vers van Twitter

Altijd op zoek naar samenwerking

Alweer 10 jaar zitten wij in Gezondheidscentrum De Koningin. Vanaf dat moment werken wij intensief samen met de andere disciplines die zich in het centrum bevinden, zoals de huisartsenpraktijk De Koningin, logopediepraktijk Stem en Spraak, Oefentherapie Mensendieck Haarlem, de uitgebreide groep psychologen in ons pand, Podotherapie Kennemerland en de Oogmetrie praktijk van Hans de Bruijn.

Sinds 1 september 2017 is in ons pand óók gevestigd: Bekkenfysiotherapie Centrum Haarlem (van onze oud-collega Marianne Voet samen met Ingrid Buntsma) op de 1e etage.

Samenwerking tussen onze fysiotherapeuten onderling leidt er bovendien toe dat wij kiezen voor een ‘totale’ behandeling door gebruik te maken van de verschillende specialisaties, die ieder van ons heeft opgebouwd. Daarnaast werkt ons team van fysiotherapeuten nauw samen met diverse specialisten in de omgeving van Haarlem. Zowel medisch-specialisten als ook deskundigen op ander gebied: echografie, orthomanuele geneeskunde, sportschoenadviezen of bijvoorbeeld ergotherapie.

Samenwerking levert voordeel op

Het conceptmatig behandelen van de patiënt is typerend voor de moderne visie op fysiotherapie. Wij gaan en staan voor kwaliteit & samenwerking, omdat wij weten dat het onze patiënten louter voordeel oplevert.

Sportgerelateerde samenwerking hebben wij gerealiseerd met de ondervermelde organisaties. Vanzelfsprekend verwijzen wij u graag naar hen voor een gerichte én kwalitatief hoge begeleiding of treden met hen in overleg.

Personal training (zowel indoor als outdoor) door Marvin Barnet, PT

Anybody Health Center in Hotel Haarlem-Zuid

Annatommie (klinieken voor onderzoek/diagnostiek en behandeling aan het bewegingsapparaat)

KneeClinic (kliniek voor uitsluitend knie-gerelateerde problemen)

Sportpoli RKZ (sportarts F. Nusse / 0251-265555), Sportpoli SpaarneGasthuis (sportarts J.Heere / 023-2240000) en SMA Haarlem (sportarts J.W.Dijkstra / 023-5258080).