Vers van Twitter

Maaike Boogaard

Maaike Boogaard is fysiotherapeute sinds 2013 en heeft tijdens haar studie een minor gevolgd in ‘Arbeid en Gezondheid’ en verdieping gevolgd in ‘Stressmanagement’. Zij heeft brede werkervaring opgedaan in vooral het orthopedisch vlak met accenten op de wervelkolom. Zij is gecertificeerd Mulligan Practitioner. Tevens heeft zij zich bekwaamd in de aanpak van problematiek het gebied van de schouderregio. Maaike is ervaren in het Medical Taping Concept en heeft aanvullende cursussen gedaan op het gebied van ‘fysieke training bij ouderen’. Zij heeft in een vorige baan mede het kwaliteitsmanagement opgezet. Maaike legt zich binnen onze praktijk toe op E-health. Onze praktijk is aangesloten bij Physitrack en Maaike begeleidt u o.a. via het online-platform (PhysiApp) met uitgebreide oefenprogramma’s, voorlichting en Telehealth. Zorgverzekeraar OHRA heeft sinds 2017 voor de verzekerden een pilot lopen met dit programma. Maaike heeft zich in 2018 verdiept in Dry Needling en de cursussen hiertoe afgerond.

Maaike richt zich op dit moment voornamelijk op de patiëntengroep met orthopedisch gerelateerde klachten en is tevens aangesloten bij het netwerk Beter Voorbereid (een wetenschappelijk programma van 4 ziekenhuizen; AMC, UMCU, het Westfriesgasthuis en het VUmc) en zal zich meer richten op buurtgerichte zorg-ontwikkelingen.

Maaike Boogaard staat ook geregistreerd op Zorgkaart Nederland, een initiatief van het NPCF. Maaike staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 89917343504.