Vers van Twitter

Adem, Bewustwording & Ontspanning

U eist veel van uzelf en voelt zich regelmatig moe of uitgeblust? Of heeft u last van aan spanning gerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, slapeloosheid en maag- en buikklachten? Dan is Adem, Bewustwording & Ontspanning wellicht het allerbeste advies! Met behulp van deze ontspanningsmethode bereikt u zowel lichamelijke ontspanning als geestelijke rust.

Met Adem, Bewustwording & Ontspanning leert u met behulp van diverse oefeningen invloed te krijgen op de ontspanningsprocessen en de ademhaling in uw lichaam. De training is in eerst instantie gericht op het herkennen van de spanning in uw lichaam. Vervolgens leggen we de nadruk op het uzelf aanleren van ontspanningsoefeningen, waarbij we veelvuldig gebruikmaken van gedachte-oefeningen. Door u bijvoorbeeld te concentreren op uw hartslag of spieren, in combinatie met een gedachte-oefening, leert u zich te ontspannen. Uiteindelijk moet het zo zijn dat alleen al de gedachte aan ontspanning uw lichaam doet ontspannen.

Wanneer Adem, Bewustwording & Ontspanning?

• Bij psychosomatische klachten, zoals hoofdpijn, maag- en buikklachten, nek- en schouderklachten, benauwdheid, slapeloosheid.
• Bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis, zoals geboorte, ziekte, overlijden.
• Om uw eigen ontspanning onder controle te krijgen, waar en wanneer u maar wilt.
• Als u gespannen bent door drukte op het werk, thuis, of beide.
• Als u voortaan meer ontspannen door het leven wilt gaan.

Ontdek wat Adem, Bewustwording & Ontspanning voor u kan betekenen en maak een afspraak via het aanmeldformulier van onze praktijk in Haarlem.